Revisjonshistorikk [tilbake]

Såvidt vites er delesjapper i UK det samme for Honda i Europa som Tyskland er det for de av oss som kjøper tysk kvalitet :-) Et prisforhold som det du nevner, er ikke uvanlig, for tyske biler er det ofte deler fra samme underleverandør, det eneste som skiller er innpakningspapiret. Du risikerer selvfølgelig å kjøpe katta i sekken, men den økonomiske risikoen er ikke større enn at det er verdt et forsøk.

Mhp godkjenninger det samme krav i UK som i EU forøvrig, og til nå har ikke den norske EU-kontrollen på noe punkt vært av en slik karakter at man trenger å engste seg for partikkelutslipp. Med et forbehold: jeg har ikke klarhet i om dette også vil gjelde ved den "nye" EU-kontrollen...har ennå ikke fått tid til en god samtale med min faste verkstedsforbindelse. Det koster deg imidlertid ikke mer enn en telefon...til f.ex Mekkonomen.

Mhp høyre og venstreratt, tenderer jeg jo til å tenke at det ikke er forskjeller, men aldri si aldri. Dersom det ikke er tilgjengelige delekataloger på nett med sprengskisser, vil den engelske leverandøren kunne svare på dette. Du ser jo også hvordan eksosanlegget er "rutet" under din bil....dette er løsbart. Et nyttig tips: om du har flere fraktalternativer, bruk gjerne litt ekstra på frakt. F.ex DHL koster noe mer i utgangspunktet, men du får delene på døra, ferdig tollbehandlet osv osv..

Antall visninger