Revisjonshistorikk [tilbake]

Dette skjedde tydeligvis ikke innenfor garantitiden. Da tenker jeg at bilen ikke var helt ny. Bolter som knekker, er dessverre ikke uvanlig etter en tid, og skyldes i like stor grad tings iboende, som mennskelig feil. Det kan skje den beste...det har skjedd meg. Når det er sagt, normalt sett er kurrant å få ut det som måtte være igjen av en bolt, jeg formoder at du har fått en forklaring på hvorfor man måtte ha ekstern hjelp. Det synes jo som dette er den kostnadsrivende faktoren her, og slik du legger frem saken, har verkstedet helt klart opplevd dette som uheldig. Samtidig er ikke beløpet så stort at det er noe poeng å benytte seg av en eventuell tabbeforsikring.

Samtidig ønsker man jo å tjene penger. Derved kommer man i en skvis, der man føler at man må velge mellom fornøyd kunde eller å tape penger. Den eksterne jobben er jo en tjeneste man har betalt for...i større eller mindre grad. At det fremstår som rådyrt, er jeg enig i, men når verkstedet møter deg sånn omtrent på halvveien...om jeg leser tallene rett....er det jo egentlig et greit kompromiss

Når du likevel ikke er fornøyd, ville jeg tatt forholdet opp med verkstedet direkte. En direkte kreditering kan sitte langt inne, men man kan jo gjerne tilby det være seg et oljeskift, eller en rimelig service neste gang....vel verdt å ta en hyggelig prat med dem...koster lite. Jeg mener jo å kunne se mye god vilje hos både deg og verkstedet. Å slå på stortromma og bruke forbrukerrådet mv for en relativt lav sum, er mulig, men koster fort både tid og penger. Om du ellers er fornøyd med verkstedet, og det ikke er et alternativ i rimelig nærhet som gjør like godt eller bedre arbeid...ville jeg nok knurret litt....og notert meg det bak øret for å slippe å komme i samme pillement en annen gang.

For egen del har jeg både hørt om, og opplevd det som er mye verre. Bla knuste et herværende merkeverksted for et unevnelig merke som begynner på V og slutter på O, frontruta på firmabilen min når den var inne på service. Dette førte man frekt og freidig på regninga....mener det dreide seg om 15000 spenn dengang. For 25 år siden var det en del penger. At man også fakturerte for bla ventiljustering uten at boltene på toppdekselet var rørt, gjorde det jo ikke bedre. Resultatet var at man mistet servicen på 300 biler av samme merke over natta...min arbeidsgiver ble mildt sagt pizzed. Lykke til!

Antall visninger