Revisjonshistorikk [tilbake]

Vent og se om du får noe i posten. På generelt grunnlag kan jeg love deg at hvis boksen blinker, så ser du det. Sannsynligvis slipper du med skrekken denne gang, og er mer oppmerksom i fremtiden. Vil på det varmeste anbefale cruisekontroll, selv den beste kan jo være uoppmerksom av og til.

Å blande inn venner er ekstremt dumt, også Politiet kan legge sammen en og en når bileier har prikker fra før. "Venneløsningen" frarådes på det aller sterkeste. Slik du beskriver det, får du uansett bare en bot, at du må skjerpe deg fremover er en bagatell i forhold til den straffen du risikerer ved kreative løsninger.

Uavhengig av hva man måtte mene om fartsgrenser og trafikkregler, om du vil beholde førerkortet og den friheten det gir deg, for ikke å forglemme unngå å være årsaken til ulykker, bør du bestrebe deg på å holde fartsgrensa sånn nogenlunde, spesielt i tettbygd strøk, og trafikklys....vel...å kjøre på rødt lys er noe man bør bestrebe seg på å unngå. Prøv å stresse litt ned, ta deg gjerne en pause eller to når du er ute og kjører. Det hjelper på oppmerksomheten også. Lykke til!

Antall visninger