Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Helge.

Når noe er for godt til være sant – ja, da er det jo som regel det. Som oftest, men ikke alltid. Dette er nok også en grei regel når det gjelder bruktbiler, men det finnes unntak der også.

Fiat er generelt ikke spesielt kurante biler i bruktmarkedet. Folk står ikke akkurat i kø for å kjøpe dem, og det gjenspeiler seg i høyt verditap og gode muligheter for å virkelig få mye bil for pengene. Det gjelder også Freemont som veldig fort ble en glemt bil.

Derfor er det ikke så merkelig at du har fått et veldig bra tilbud på en slik. Dette er tungsolgte saker og det er nok bare én ting som gjelder for de som skal selge Freemont: Lav pris.

Det er naturligvis positivt for deg som kjøper. Når det gjelder bilen konkret, er det ikke noe vil fraråde deg å kjøpe. Freemont er bygget på en Dodge som heter Journey og ble til i en periode da Fiat mente det var en god ide å sette sine logoer på biler fra Chrysler-konsernet ( Fiat eier Chrysler nå). Journey/Freemont er ikke akkurat den beste bilen i klassen, men den henger greit med på de fleste områdene. Kombinasjonen 4x4 og sjus seter blir fort veldig kostbar hos konkurrentene, det et den ikke her.

Du skal huske at dette ikke vil være en lett bil å selge videre igjen når den dagen kommer. Men tenker du å ha den i mange år, behøver ikke det å være noen stor bekymring. Før kjøp bør du naturligvis sjekke bilen nøye. Det er en del Freemont-eksemplarer til salgs i markedet og her er det all grunn til å være kresen – og gjerne også forsøke å presse prisen litt ekstra.

Lykke til med valget!