Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann!

Dette med bremser er et litt betent tema i forhold til garanti. Bremseklosser er en såkalt slitedel - på lik linje med lyspærer og viskerblader, og dekkes slik sett ikke av garantien.

Men i ditt tilfelle er det noe som ikke stemmer helt. At kun denne ene klassen slites gjør at jeg tror at noe er feil og at å bare bytte klosser nok en gang er å dytte snøballen foran seg.

Trolig er det en feil i bremsekloa bak. Et stempel som ikke returnerer og som gjør at denne klossen "ligger på" og slites fortere enn alle de andre.

Er min teori / gjetting riktig her så må denne bremsekloa byttes. Den er ikke en slitedel op samme måte som en bremsekloss, selv om den også har bevegelige deler.

Denne kloa bør du i alle fall få på garanti. Det er mulig at de klarer å få med klossene her også som en "medfølgende del". Det er ofte slik at det skilles mellom årsaksdel og medfølgende deler på garantijobber.

Man får aldri dekket klosser som årsaksdel, men som medfølgende del burde det kanskje ga. Men bare kanskje i og med at bilen er kjørt så "langt". Møller VW er ikke akkurat kjent for å gi ved dørene...

Vi verste fall så får du en regning på kloss-settet, men det bør være til å leve med...

Jeg synes du bør ta opp dette med verkstedet ditt på nytt.

Antall visninger