Revisjonshistorikk [tilbake]

Først kan jeg svare på ditt siste spørsmål: Disse pærene har ingen sammenheng forøvrig. Den pæren bak som kommer og går er 90% sannsynlig jording/dårlig kontakt. Dette er lett å fikse, begynn med å skifte pære, hvis ikke det virker må det gjøres små modifikasjoner i sokkelen, men dette er en 5-minuttersjobb.

Angående Xenonlyset ditt høres det ut som det er en Ballast som er gåen, denne er i mange biler montert inni lykten. den omformer 12v/55w bilstrøm til ekstreme 12000-22000w som xenonpærer bruker. Hvis denne begynner å bli dårlig vil xenonlyset blinke eller virke periodevis. dette er fordi det trengs høye mengder watt for at xenongassen i pæren tennes. i mange biler kan denne ballasten(boksen) byttes individuelt.

Du har vel også 5 års reklamasjonsrett på deler også, en billykt til BMW med xenon koster vel alt mellom 7-14 tusen kroner kan jeg tenke meg, da har du også 5 års reklamasjon på delen, og hvis ballasten streiker har du rett på å få det utbedret på reklamasjon, da denne delen er ment til å vare vesentlig lenger enn 2 år og har dermed 5 års reklamasjon ihht norsk kjøpslov.

Lykke til Astrid!

Ta gjerne kontakt hvis du har flere spørsmål angående dette eller bmw/biler generelt!

Mvh Ørjan Johnsen Mjanger Orjanmjanger@gmail.com

Håper dette hjelper!