Revisjonshistorikk [tilbake]

Du skal være forsiktig med å kjøpe eldre modeller av Peugeot 307 SW. På sin tid var den en av markedets beste stasjonsvogner, og er kjent for en girkasse som er veldig god for spesielt nordiske forhold. Det er en bil som passer bra til folk med et ganske stramt budsjett

Et ikke så ukjent fenomen med eldre Peugeoter er rust. Spesielt på norske saltede veier om vinteren kan det oppstå rust på understellet og det er viktig at du sjekker dette før eventuelt kjøp. Du må også passe på at kilometerstanden ikke er altfor høy, med tanke på at du faktisk får ganske mye bil for 50.000 kroner.

I samme prisklasse finner du blant annet Toyota Corolla og Volkswagen Passat stasjonsvogn på kilometerstand som ligger på rundt 120.000 km.

Hovedpunktene du må ta i vurdering når du kjøper bruktbil: - Rust - Km.stand - Når var registerreimen sist byttet? - EU Godkjent? - Tilgjengelighet av deler - Driftsikker bil?

Jeg ville personlig ikke gått for en Peugeot 307 SW med tanke på at jeg har kjente som tidligere har hatt problemer med denne modellen.

Lykke til med kjøp av bruktbil, håper du finner en bil som passer for deg!