Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei! Jeg følte jeg kunne svaret her, Porsche Cayenne sier jo seg selv i grunn. Porsche er grei kjørekomfort, sikkerheten vil jeg gå ut ifra er perfekt og sportsligheten er også veldig bra til familiebil og være. Men jeg vil gjerne også få legge til Audi Q7 på listen din for de er veldig gode biler de også. Har vært på langtur i Q7 og det var en drøm og kjøre i. Masser av utstyr, sportsligheten du sikter etter vet jeg ikke, men den er sportslig nok med tanke på at det er norske veier man skal kjøre på.. Hvis du kjører litt over fartsgrensa er jo dette ditt valg men begge bilene har jo knallgode motorer.

Her er et eksempel på Audi Q7.

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28317016

Kan også gi deg et eksempel på en Porsche Cayenne.

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28428334

Ut ifra størelsesmessig vil jeg si Q7 er hakket større. Denne kommer jo også med mer utstyr om jeg husker riktig. Og hvis du kjøper en Cayenne til 500.000 kr så er det begrenset for hvor mye utstyr du får med da teknologien kommer hvert år! Kjøper du en Q7 kan du havne oppe i 2007-2008 Modeller med masser av utstyr om du bare leter lenge nok. Når det gjelder BMW X5 som jeg ser du er interessert i så har jeg ikke noe negativt og si om den heller.

Så hadde jeg vært deg hadde jeg sikta meg inn på Audi Q7 eller BMW X5. Touareg / Tiguan blir for små hvis du også skal ha endel plass.

Q7 har også en fin mekanikk som er på endel av de. Det at du slipper og lukke den selv til og med. Dette er jo greit da når du først gir 500.000 for en bil ? GPS og TV i bilen er også der hvis du skulle blitt jagd vekk fra tv'en når det er fotball kamp på!

Håper du fikk svar på endel av det du lurte på, og beklager for og fylle på med enda flere alternativer men Q7 er virkelig en fin bil og kjøre. Håper du finner den rette bilen til deg Jon Anders.