Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei!

Forskjellen mellom Legacy og Outback er ikke så veldig stor. Outback er jo bare en \"oppgradert\" Legacy. Dvs at den har høyere bakkeklaring, skjermbreddere, andre støtfangere, automatisk nivåregulering på bakakselen og 2,5 liters motor (mot 2,0 liter på Legacy). Jeg har også hørt at Outback har vLSD (en slags automatisk diffsperre på bakakselen), men er ikke heeelt sikker på dette (mulig Legacy har dette også for alt jeg vet) Begge modeller er fine biler med gode kjøreegenskaper. Gode motorer, men litt \"treig\" automatkasse. Skulle gjerne vært 5-trinns, med litt raskere respons. Dette er nok en vanesak, for etter en stund lærer man hvordan bilen girer og man tilpasser kjøringen til dette. Som standard er girkassa tilpasset komfort, og fungerer veldig godt til vanlig kjøring. Men dersom man vil kjøre litt aktivt, er det klart best å sette den i \"manuell\" og bestemme giringen selv. Da blir den som sagt litt for treg i automatmodus.

Kjører selv en 05 Outback 2,5 l bensin, og denne bruker ca 0,85 på mila med blandet kjøring. Liker bilen veldig godt, og det blir nok en ny Subaru neste gang også.

3.0 literen er nok ganske forskjellig fra 2,5l tror jeg. Den har jo klart sprekere motor, og har også 5trinns automatkasse. Ganske dyr her i Norge desverre, men i Sverige ruller det ganske mange av dem.

Mvh Olela