Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei,

jeg vurderte det samme i fjor sommer. Jeg hadde en Octavia Stv fra før, men behovet for 4x4 var tilstede. Jeg prøvde derfor en Yeti, mest pga nysgjerrighet fordi jeg trodde den ville bli for liten, men der tok jeg feil. Solv om den er en del kortere enn Octavia, er det mye lettere å utnytte plassen i en Yeti. Den er mer fleksibel, og den firkantede formen gjør at den rommer overraskende mye.. Det skal også sies at jeg liker å sitte høyt, og da er jo Yeti helt topp.

En annen faktor for meg var at jeg kjører mye med last i bilen, og Octavia \"synker\" veldig sammen bak ved tung last. Da er de 16,3 cm bakkeklaring fort nede i 10. Yeti er like konstant uansett hvor mye du laster. Kjørte opp på hytta med 4 personer i bilen, to hunder i bur baki, og to tonn med grus bak på kroken, og bilen lå like fint på veien :-)

Når det kommer til plass, kan jeg nevne at vi er tre personer i husstanden, hvor en sitter i bakovervendt babysete, og jeg har to polarhunder som tar hele bagasjerommer, og det hadde de gjort i en Octavia også(tilpasser buret til bagasjerommet) Det er bare å pakke litt i setet bak, og resten går i skiboksen. Når vogna skal med, festes den elegant på en sykkelholder på hengerfestet :-)

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte Yeti. Synes den virker mer påkostet på alle punkter. Jeg kjører ca 35 000km privat, og omtrent det samme i jobbsammenheng, da enten med Octavia eller Superb som vi har på jobben. Gode biler er det uansett, men Yeti imponerer mest.