Revisjonshistorikk [tilbake]

Tror nokk saab 9-4x blir like mye \"Saab\" som 9-3 å 9-5 :) er greit nokk at den er basert på en cadilac platform men bilen er jo utviklet av saab inginører alt fra intriør til sikkerhet osv... nesten alle biler er basert på andre platformer s60 og v70 fra volvo fks er laget på en ford mondeo platform osv osv... er jo volvo fordet men hardwaren har mye tillfelles med ford men er ikke en ford selvomm..

Samme med 9-3 fra saab. som er basert på en opel vectra platform men det er ikke en oplel vectra fordet... saab har mere egentkomponenter i bilen selv om de er basert på andre platformer...

men saab 9-7 det er direkte en chevrolet blazer men saab front.... men det kommer ikke saab 9-4x til og bli... det er en veldig viktig bil for saab som aldri har vert på suv markeded i europa og de kommer til og legge sin sjel i den bilen på alle måter det skal eg låve deg bare se på bilder av 9-4x en intiøret er noe av de lekreste eg har sett i en suv og utsendemessig seg 9-4x en overlegen ut i forrhold til mange andre suv er :)

Antall visninger