Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Thomas. Forstår veldig godt at det føles litt "usikkert" å eie Saab akkurat nå. Det kom kanskje ikke som noe sjokk det som har skjedd nå, men likevel føles det litt trist og litt vemodig.

Når det gjelder deg og bilen din tror jeg det beste rådet jeg kan gi er at du i alle fall ikke skal selge akkurat nå. Dette handler jo mye om psykologi og det blir lett sånn at ingen tør å kjøpe Saab - bortsett fra de som vil sko seg på situasjonen og som kommer med skambud. Det står også ganske mange nye, usolgte biler hos forhandlerne. De må selges "på tilbud" og det påvirker selvfølgelig prisen på en såpass ny bruktbil som din bil er.

Jeg ville ventet i alle fall noen måneder. Og ikke minst ville jeg i ditt sted tenkt nøye på om du skal selge bilen i det hele tatt. Hvis du er fornøyd med den, er det jo ingen ting som sier at du må kvitte deg med den selv om fabrikken blir borte.

Servicer og deler vil ikke være noe problem i mange, mange år framover. I verste fall er det jo heller ikke spesielt langt til Sverige. Derfor ville jeg ikke bekymret meg særlig mye over dette.

Bruktverdi framover er vanskelig å være bombastisk på. 9-5 har allerede i dag et relativt høyt verditap. Veldig bra at du kjøpte stasjonsvogn, 9-5 sedan vil nok få adskillig mer juling. Men det er klart at du nok må regne med at Saab ramler mer enn tilsvarende merker i årene som kommer.

Antall visninger