Revisjonshistorikk [tilbake]

Spør Benny hviler ikke, vet du! Dette var et interessant spørsmål. Jeg må innrømme at jeg ikke har fulgt prisbildet på Q7 så veldig tett. Som nybil er den særdeles tungsolgt og vel i praksis også "ferdigsolgt" og jeg vil nok ikke anbefale så mange å kjøpe den ny, i alle fall hvis du må stå for verditapet selv. Men brukt. Til 550 000 kroner. Da begynner det å bli noe annet. Q7 er ganske riktig ikke bilen som kanskje har det beste imaget, men selve bilen er det absolutt ikke noe feil med. Dette er en eksklusiv og svært komfortabel bil, som regel med massevis av utstyr og 3-liters dieselen er akkurat riktig motor.

550' for en bil som har gått rundt 100' er det absolutt ikke noe å si på. I "lista" ligger den fort 100 000 kroner over dette. Men sjekk selvfølgelig at den er skikkelig tatt vare på og har hatt alle servicer.

I forhold til de andre bilene du nevner er Q7 en solid klasse over. Verditapet bør ikke være ille de neste årene, her er veldig mye unnagjort nå. Klart det koster mer å holde en Q7 enn en CR-V, det må du være forberdt på. Verkstedbesøkene vil merkes i lommeboka, men kvaliteten er etter det jeg har fått med meg god.

Skjønner at dette er fristende. Har du pengene - og er forberedt på at den koster litt å holde også - vil jeg absolutt ikke si at dette er galskap. Tvert imot. Lykke til med avgjørelsen!