Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei du. Her hadde jeg ikke vært et øyeblikk i tvil. Jeg hadde soleklart valgt den nye ganarasjonen A6 Quattro framfor den eldre Allroaden.

Det skjedde store kvalitetsforbedringer da den nye generasjonen A6 kom. Dette er i det store og hele gode og driftsikre biler.

I tillegg så føler jeg at den gamle A6 / Allroad begynner å bli gamle biler nå. Ikke så rart forresten de kom allerede i 1998.

Når det gjelder Allroad så er de fleste bilene utstyrt med 2,5 TDI-motoren. En skikkelig skandalemotor med så mye dyre feil at den gjøre en bjørn i vinterdvale søvnløs.

Feil med register kamakseler er vanlig, defekt dieselpumpe er vanlig, turbo havari er vanlig, girkasseraser vanlig og defekt luftfjæring er vanlig. Alt dette koster det hvite ut av øyet – og er du uheldig å smeller på hele gullrekka her så har du brukt 200 000 kroner.

Nå skal det også i rettferdighetens navn sies at bilene heldigvis ble bedre etter hvert, og 2004 som er den siste modellen kanskje ikke er så aller verst, men jeg hadde som nevnt gått for den nyeste. Den er både en mye bedre, mer moderne og en penere bil.

Lykke til!