Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann!

Dette er en liten, glemt godbit i bruktbilmarkedet. Hondasalget har jo klappet sammen som et korthus i nordavind de siste par årene.

Ikke en gang suksessen og Norges-slageren CR-V har solgt noe særlig de siste par årene. Civic, Jazz og Accord lider samme skjebne.

Dette har jeg stusset over mer enn en gan - for bilene er jo forbaska gode, både når det gjelder driftsikkerhet og kjøreegenskaper.

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Dette speiler jo så klart bruktbilprisene også. Verden er nå en gang satt samme slik at biler som selger godt som nye også er populære på brukt markedet og visa versa. Pent brukt, nyere Honda er absolutt et trygt og godt kjøp. Accord fra 2006 - 2008 som du etterspør er også komfortabel å kjøre 2,2-liters dieselen på 140 hk, er både sterk nok og rimelig i forbruk. I motsetning til etterkommeren har også denne god bagasjeplass.

Dette er definitivt biler du kan forhandle pris på også - så her bør det være mulig å gjøre et godt kjøp.

Kjøper du fra forhandler forlanger de rundt 210 000 for en velutstyrt 2007 modell med ca 60 000 km på telleverket og bruktbilgaranti. Kjøper du privat så skal du få samme bil til ca 185 000 kr. Husk og prute til du blir rød på ørene av skam... (jo da - jeg vet det er vanskelig og jeg er ikke så flink til dette selv...) Men dette er altså bil med liten etterspørsel - så jeg vil tro at du kan presse både 10 og kanskje 20 000 kr i pris på disse.

Lykke til med fin bil etter hvert.