Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann!

2 år? Det var da voldsomt! Og litt i overkant mye for å si det mildt....

Jeg skjønner godt at du er litt skuffet. Det er kjipt når man først har bestemt seg - og så går det ikke i boks allikevel. Det er en del forventninger som ikke blir innfridd da.

Men på den annen side: Vi vet hvorfor - men visste dog ikke at det var fullt så ille.

Den nye Ford Ranger er nemlig en kjempesuksess og etterspørselen i Europa overgår alle forventninger og fabrikken klarer derfor ikke å produsere nok biler. Så enkelt er det, men ikke desto mindre veldig synd for deg og andre som kunne tenke seg en slik bil.

Det er særlig 3,2-literen med automatgir som har "tatt av". Vi forstår hvorfor. Bilen er både tøff, praktisk og har fått bra kjøreegenskaper og god komfort.

Ranger var tidligere en litt kompakt SUV, men har vokst jevnt og trutt og nå blitt ganske så stor i siste utgave. Dette er også den første pickupen som fikk 5-stjerner i EuroNCAP som kollisjonstest. Det trekker jo heller ikke ned...

3,2-literen som du har tenkt på yter 200 hk, men den finnes også med 150 hk og den utgaven har mye kortere leveringstid - om den kan være et alternativ?

Vi har selvfølgelig Testet Ranger i 3,2-liters utgaven. Her er noe av det vi skrev: Mener du – som meg – at en pickup skal være tøff, da tror jeg vi er relativt enige om at Ford har truffet blinken her.

Helhetsinntrykket er massivt, det ser nesten ut som den kommer ferdig hevet fra fabrikken.