Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann Edvard! Attraktiv familiebil dette. For å ta prisen først: Den er nok omtrent der den skal være for en bil med denne motoren og kilometerstanden. Mange S-Maxer fra denne tiden har 1,8-liters diesel på 125 hk, den gir deg mindre overskudd, men mange mener også at den holder.

Men 5-seter og Trend trekker helt klart ned. S-Max er en langt mer attraktiv bil når den har sju seter, både i form av praktisk bruksnytte, men ikke minst også når du skal selge den igjen selv. Titanium er også mer attraktivt enn Trend. Det merkes særlig godt når det er mange ganske like biler til salgs i bruktmarkedet.

NAF-test: Kanskje kan du få selger med på at den dekkes hvis du kjøper bil? Eventuelt at dere deler på kostnaden? Dette er en fin forsikring mot problemer. Uansett er det svært viktig at bilen er fulgt opp med servicer.

Litt vanskelig å være veldig generell på om tyskimporterte biler er i bedre stand enn norske. Det varierer jo veldig mye etter hva slags bruk den har hatt, også tidligere eier(e). Men det er selvfølgelig aldri negativt at den har sluppet saltlake og slaps - kanskje også dårlige, hullete veier.

Det er nesten aldri for sent å rustbehandle en bil så det ville jeg ikke vært i tvil om.

Lykke til med valget!