Revisjonshistorikk [tilbake]

Hallo du!
Jeg synes absolutt det høres ut som du fortsatt er villig til å velge bil med hjertet, jeg! Det vitner om en ekte entusiast – det liker vi.

Jeg skjønner hva du mener med VW Sharan og Ford Galaxy. Fine og gode biler, men ikke først og fremst beregnet på bilentusiaster som verdsetter sjarm og særpreg. Snarere tvert i mot, mot de som trenger en praktisk og forutsigbar bil.

Når det gjelder nye Fiat Freemont – som bygger på Dodge Journey - så har jeg dessverre ikke fått prøvekjørt denne enda. Men det står helt klart på ”to do-listen” min, og i løpet av kun kort tid så skal vi teste denne – grundig.

Jeg skjønner på spørsmålet ditt at du allerede har satt deg ganske godt inn i hva dette er rent teknisk. Jeg synes vel ikke at den er direkte pen, men det kommer an på øyet som ser det. Men det byr definitivt på mer sjarm enn nevnte Sharan og Galaxy. At den kan leveres med firehjulstrekk til en pris du kan leve med trekker jo også så klart opp.

Når det gjelder annenhandsverdien så kan jeg med stor sikkerhet si at denne kommer til å være vesentlig dårligere enn på Ford og VW. Jeg tror allikevel at jeg vil anbefale deg kjøp.

Magefølelsen min sier meg at du ikke får ”fred i sjelen” om du er ”fornuftig” og velger med hodet og ender opp med en Galaxy eller Sharan innenfor garasjeportene. Følg hjertet – velg Fiat blir mitt råd til deg!

Lykke til!